15,0 £

Ezt érdemesebb rövidebben összefoglalnunk: az apró elakadásaid orvosoljuk közös gondolkodással. Főleg, ha az lelki értelemben kell, hogy orvoslásra kerüljön.

Az “apró elakadásaid” miatt nem tudod túlszárnyalni magad. Sajnos nem jutsz el a magasabbra pozicionált céljaidhoz sem, mert észrevétlenül gátolnak a hiteid,és a hozzákapcsolt érzelmeid. Most gondolj a pénzre, és gondolj az ezzel kapcsolatos érzelmeidre. Ugye, hogy nem egyértelműek? Talán már most észreveszed, hogy nem egészen pozitív az attitűdöd ha arra gondolsz, hogy kockáztatni szükséges ha előre akarsz jutni az életben?

Ezen ne múljon a sikered! Nyilván megér Neked is 2×20.000,- Ft-ot, hogy elinduljunk és feltárjuk a gátló hiedelmeidet, majd ezt követően megoldást is találjunk rá, hogy ezeket hogyan kezeld, és hogyan tekints a félelmeidre más szemszögből.

Szóval, ha azt szeretnéd, hogy az egész életed gyökeresen megváltozzon, és a 70/30 akár 90/10-be tolódjon el? Vásárold meg ezt a terméket, írj a gabriella.heja@daily-trader.com – ra, és megbeszéljük a részleteket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyéni konzultáció (Héja Gabriella) óránként” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 + 9 =