Polyák Szilviaszakmai vezető & társtulajdonos

szentendre(24)
szakterületeim
  • MetaTrader4
  • kereskedési stratégia
  • tőzsdei fegyelem
  • elmozdulás alapú kereskedés

Pénzt keresek. Nem keveset. Több mint 10 000 óra kereskedés van mögöttem. A tőzsdén lévő számlám a saját bankom. Annyi pénzt generálok benne, hogy sose fogyjon ki, és annyit emelek le róla, amennyire éppen szükségem van.

Közgazdász végzettséggel rövid ideig alkalmazottként dolgoztam, majd a három gyermekem nevelése mellett saját vállalkozást indítottam. A tőzsdéhez egy negatív tapasztalat miatt kerültem közel, amikor kevesebb mint három hónap alatt 30 %-os veszteséget produkált a bank a számlánkon.

Ekkor jöttem rá, hogy mindig az a jó gazdája a pénznek, akié a pénz. Meghoztam egy döntést, hogy a saját pénzemet én magam fogom kezelni, elvégre közgazdász vagyok.

Ezután több iskolát, tanfolyamot elvégeztem, néhány személyes mentorom is volt, van. 9 éve hoztam meg ezt a döntést – azóta sikeresen kereskedem. Kereskedésem csak technikai alapú, azaz nem figyelek híreket. Elmozdulás alapú grafikont használok, ami oldalazó mozgásban segít kiszűrni a hibás jeleket, ezzel is óvva a tőkét. Ezzel gyakorlatilag a veszteségek minimalizálódnak.

Saját példámon tudom bemutatni, hogy lehet pluszos mindenki, aki betartja a szabályokat.