Rólunk Mondták

A nevem KATA. 30 éves boldog anyuka vagyok, egy imádni-való 2 éves kisfiam van. kisbabát várni és szülővé válni egyszerűen csodalatos dolog. én is pont ezt ereztem. aztán valamikor a gyermeknevelési szabadság alatt elkezdtem azon gondolkodni, hogy hogyan tovább, ha vissza kell menni dolgozni. nem akartam reggeltől estig dolgozni, hogy kihagyjam az életemből a gyerekem első éveit, élményeit. elkezdtem gondolkodni, keresgetni és egy nagyon jó barátnőm által véletlenül 😊 rátaláltam a Szilvire és a Gabira. nem sokat hezitálva bele is vágtam a nagy kalandba. meg kell hogy jegyezzem, hogy teljesen kezdőként( máskülönben gyógytornász vagyok, soha nem voltam jártas a tőzsde világában). mar a tanfolyam első napjaiba tudtam hogy jó helyen vagyok. Szilvi hatalmas tudása és a Gabi rálátása a tőzsde pszichológiai oldalara a lehető legjobb kombináció volt nekem.

Immáron kb. 10 hónapja napi szinten foglalkozom a kereskedéssel. nagyon nagy segítség volt a Szilvi folyamatos visszajelzései és eközben Gabival is hetente beszeltünk. meg kell hogy mondjam hogy voltam mélypontok is, de a megfelelő segítséggel sikerült átlendülni rajta.!!

(Kata, 30)

 

Egy érettségire nagyban készülő diák voltam, aki előtt egy egyszerű egyetem, majd az azt követő alacsony bérért menő harc állt. Ezt elhalasztva kimentem külföldre egy évre azon morfondírozni, mit is kezdhetnék én az életemmel és még inkább a terveimmel.
Azelőtt is érdekelt a tőzsde, de csak akkor nyert értelmet, amikor Szilvia és Gabriella elkezdtek oktatni engem, én meg minden tőlem telhetőt megtéve tanultam, állandó munkahely mellett. (Gyakran éjjelente.) Néhány hónapja kereskedem, csakis az említett mentoroktól elsajátított tudás alapján, amivel maximálisan meg vagyok elégedve és örök adósa maradok mindkettőjüknek.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem csak a tanfolyamot, de – a trader-ekhez szólva – a dailytrader használatát is.

(Dénes, 18)

 

Hello! Farkas Gabriella vagyok, 31 éves. Dolgozgattam eddigi éveim alatt, de azt mindig tudtam, hogy a napi 8 óra egy helyben-nem az én világom. A tőzsdei kereskedés megadja számomra mindazt a lehetőséget, amit mindig is akartam: a magam „ura” lenni, kötetlen munkaidőben, a világ bármely pontjáról dolgozni és sok pénzt keresni…

És hogy miért a Daily-Trader? Számomra olyan ez, mintha egy franchise rendszert vettem volna meg minimális befektetéssel és nagyon biztonságos megtérülési hozammal. Egy jól működő rendszer, profi vezetőkkel, segítséggel. Szilvi kereskedői múltja, tapasztalata és profizmusa, Gabi zseniális vezetése önmagunk felé a biztos garancia arra, hogy ha kitartunk a kezdetleges nehézségek mellett, mint a félelmeink, rejtett hiteink feltérképezése stb. és eleget gyakorlunk, a siker nem marad el. Jelen pillanatban még demózom(3-ik hónap) és azt kell mondjam, hogyha a szabályokat teljes mértékben betartom a statisztikám abszolút Őket igazolja!

Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

(Gabriella, 31)