Ez egy olimpiai szám. Itt olyan gyors ütemben megkapod, akár teljesen kezdőként az alapokat, és a további technikai képzést, hogy saját magadat fogod lekörözni. A figyelmünk, csak rajtad. Itt csak Te kérdezel, és a Te tempódban haladunk. Tőzsdepichológiailag is megtámogatunk, ami a fejlődésednek egy komoly sarokpontja. Ez esetben kapsz +2 egyéni napot, ahol a a gátló, akadályozó nézőpontjaidat kinyírjuk, vagy legalábbis, igyekszünk. 2 nap technikai oktatás, és 2 nap piszhológiai támogatás. Ez jár Neked, ha az egyéni oktatás mellett döntesz.

Előfizetést követően várjuk jelentkezésedet a gabriella.heja@daily-trader.com email címre. Felvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket, időpontokat.

Online fogunk oktatni. Főleg a késő délutáni órákban, hogy kényelmes legyen akár munka mellett is meghallgatni, velünk lenni. Héttköznap 3*2,5 óra alatt leadjuk a teljes anyagot. Megismertetünk minden idegen szóval, alakzattal, ami ahhoz kell, hogy Velünk trédelhess. Így az oktatás azok számára is lehetőség, akik soha, semmilyen formában nem találkoztak még a tőzsdével. Nulláról építkezünk, hogy bárki számára elérhető legyen a lehetőség. Itt a helyed, ha szereted az együtt gondolkodást, és ha sok olyan kérdés is elhangzik, amit Te magad fel sem tettél volna, így világosodik meg plusz egy dolog. 3*2,5 óra, és a DailyTrader 70/30-as arányú szabályait álmodból felébresztve is tudod. Az oktatással egyetemben megkapod azt a lehetőséget is, hogy korlátlanul használd az írott és képi anyagainkat, amelyek egzakt sorvezetőid lesznek a “magányos” kereskedési óráidban. Az online oktatást megelőzően néhány feladatot majd végre kell hajtanod, amiről emailben kapsz értesítést. Az oktatáson mindketten bemutatkozunk, beszélünk az elköteleződéseinkről, eredményeinkről. Az egyinkünk eredményei a tőzsdén keletkeznek a másikunké pedig az emberi életek átfordításában.
Emlékeztetünk arra, hogy további előfizetést is kezdeményezhetsz, – ha szeretnéd, hogy egy profi elemezze ki a kereskedéseidet napi szinten, ha a DailyTrader szoftverünkkel kereskedsz. Ez esetben kattints a ” Tőzsdei korrekciós elemzés” termékünkre, ahol elolvashatod, hogy mit kapsz ezért a havidíjért cserébe.
Továbbá azt se feledd, hogy a mentális egészség 80%-ban hozzájárul a helyes trédjeid kialakításában, és ebben pedig segítségedre lehet az “Egyéni konzultációs” bérlet Héja Gabriellával.

Ezt érdemesebb rövidebben összefoglalnunk: az apró elakadásaid orvosoljuk közös gondolkodással. Főleg, ha az lelki értelemben kell, hogy orvoslásra kerüljön

Nyilván olvastad már sok helyen, hogy a technikai tudás önmagában nem elég a sikeres kereskedéshez. Szükséges hozzá a pszichés egyensúly. Az egyéni konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy ránézz egy rövid óra erejéig arra, hogy hol áll ez az egyensúly Benned, és arra is rákukkantunk, hogy ez az állapot milyen mértékben befolyásolja a pénzügyi döntéseidet ( is). Szerintünk ne habozz, mert mi is végigcsináltuk, és elképesztően HASZNOS volt. Kattints,tedd kosárba,- és utána írj egy levelet nekem, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. –> gabriella.heja@daily-trader.com

Azt szeretnéd, hogy az egész életed gyökeresen megváltozzon, és a 70/30 akár 90/10-be tolódjon el? Keress minket, vagy vásárold meg ezt a terméket és hívunk mi.

Amennyiben erre az egyéni konzultációra fizetsz be, úgy egyszeri alkalommal kielemezem Neked a DailyTrader softver segítségével kötött kereskedéseidet. Kijavítom a hibáidat, rávilágítok arra, hogy hol lett volna helyes a be/ki lépés. Fizess elő a termékre, fotózd le a kötéseidet a charton – a kereskedés befejezése után húzd rá a terminál ablakból a lezárt trédet a chartra, így fotózd ki egyenként a kötéseidet a MetaTraderen belül található kép mentés funkcióval (máshogy is fotózhatod, csak ne telefonnal!) -, küldd el, és küldöm vissza a javított változatot, max 72 órán belül.

Elemeztesd ki egy profival a tradejeidet. Sokat tanulsz belőle, és sok bravúros felismerésed lesz általa, ami aztán a Te javadat szolgálja.

Amennyiben erre a tőzsdei korrekciós elemzésre fizetsz be, úgy napi szinten kielemzem Neked a DailyTrader szoftver segítségével kötött kereskedéseidet. Kijavítom a hibáidat, rávilágítok arra, hogy hol lett volna helyes a be/ki lépés. A javítás, a korrekció rámutat a típushibáidra, így egyszerű lesz azon javítanod. A helyreigazítás azért lesz könnyed önmagadon belül, mert maga a rendszerünk egyszerű, így gyorsan le fog tisztulni Benned az irány.

Fizess elő a termékre,fotózd le a kötéseidet a charton ( a kereskedés befejezése után húzd rá a terminál ablakból a lezárt trédet a chartra, így fotózd ki egyenként a kötéseidet a MetaTréderen belül található kép mentés funkcióval – máshogy is fotózhatod, csak ne telefonnal), küldd el, és küldöm vissza a javított változatot, max 72 órán belül. Ide várjuk a fotókat : szilvia.polyak@daily-trader.com